Personal Coaching

De één heeft moeite om gemotiveerd te blijven en de ander weet niet goed welke training hij/zij zou moeten doen om persoonlijke doelen te halen. Het opstellen van een hardloopschema afgestemd op persoonlijke ambitie en wensen kan daarbij helpen. Dit kan eventueel aangevuld met het 'monitoren' van de voortgang tijdens het programma door tussentijds contact te hebben en zo te zorgen dat je de juiste koers blijft varen. Ook in deze behoefte kan MindFit IJsseldelta voorzien!


Persoonlijk schema voor 12 weken € 10,00 incl. BTW

• Het schema heeft een goede balans tussen trainen en herstellen, wat het risico op blessures of te grote vermoeidheid verminderd.

• Trainingen zijn afgestemd op je doelen op korte en lange termijn. Relevante zaken die je inbrengt worden daarin verwerkt. Denk daarbij aan wedstrijden in de aanloop naar je grote doel; nieuwe of veranderde doelen; ziekte of blessures; vakanties; gewijzigde weekindelingen of werkroosters.

• Je krijgt elke vier weken een schema. Het kan op basis van je input tussentijds worden bijgesteld.

• Rekening kan er gehouden worden met je wensen en voorkeuren. Hou je vooral van duurlopen, of wil je juist veel intervaltraining doen? Ben je een liefhebber van veel tempowisselingen en snelheid? Of doe je ook andere sporten? Laat het weten en het wordt in je schema verwerkt.

• Het maakt niet uit of je twee keer in de week, of tien keer in de week wilt trainen.  

• Bij deze begeleidingsvorm is er geen sprake van een ‘dialoog’. Als er zaken onduidelijk zijn in het schema, dan kun je dat natuurlijk wel vragen.

Bovenstaand schema inclusief 'monitoring' € 20,00 incl. BTW

• Op basis van je trainingen zal je gecoacht worden en op die manier de stimulans houden om op koers te blijven voor je persoonlijke doel.

• Het e-mail of whats-app verkeer gaat in twee richtingen. Dankzij dit directe contact heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van uitgebreide kennis en ervaring. Je kunt al je vragen kwijt!


Personal Coaching

Contact

  06 - 20 78 45 42
  info@mindfitijsseldelta.nl